Verkkokauppa auki yritysyhteistyön avulla

Verkkokauppahanke ei olisi onnistunut ilman ulkopuolisten apua. Saimme muutamia yrityksiä auttamaan meitä. He ovat halunneet olla eturivissä tukemassa täysin uudenlaista oppimisprosessia. Olemme äärimmäisen kiitollisia heille saamastamme tuesta.

Woolman-logo-V1-whiteBG-2400x1200 - Unifaun

Useille menestyville yrityksille verkkokauppoja tehnyt Woolman Oy on ollut korvaamaton apu verkkokauppa-alustan rakentamisessa. He lahjoittivat meille useiden tuhansien eurojen Shopify Start-paketin, joka on ollut välttämätön rakentaessamme verkkokauppaa. Starttipaketti on erittäin ketterä konsepti ja verkkokaupan rakentaminen paketin avulla on ollut helppoa ja selkeää.

aconofficial - YouTube

Oululainen erittäin kokenut verkkokauppias Acon Oy myy monenlaisia toimintaan aktivoivia vapaa-ajanvälineitä. He lupautuivat meille verkkokauppakummiksi. Verkokaupan aloittamisessa on monta isompaa ja pienempää kuoppaa. Aconin avulla olemme voineet hypätä niiden yli heti aloittaessamme.

Digitarvikkeen etusivu | Digitarvike.fi

Toinen paikallinen verkkokauppa Digitarvike.fi on Suomen johtava kameratarvikkeiden myyjä. He tukivat meitä tuotteiden kuvaamiseen liittyvän kaluston hankinnassa.

Tilitoimisto Oulu - Palveleva tilitoimisto Tililalakärppä Oy - kirjanpito

Koulun naapurissa sijaitsee hyvämaineinen tilitoimisto TiliAlakärppä. He huolehtivat, että kirjanpitomme menee kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

Yhteistyö näiden yritysten kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja toivomme sen jatkuvan tulevaisuudessakin. Mikäli yrityksesi haluaa yhteistyöhön verkkokauppamme kanssa, olkaa yhteydessä rehtoriimme Matti Aholaan (matti.ahola@ouka.fi).