Uutiset RSS

Moikka Kesäloma lähestyy ja Hintta Design:n on myös aika keskeyttää toimintansa kesän ajaksi. Tilauksia voi tehdä tuolloinkin, mutta niitä käsitellään vasta syksyllä. :) Haluamme kiittää teitä kaikkia tuestanne! Hintta Design jatkaa toimintantaansa elokuussa, hyvää kesää kaikille!

Lue lisää

Olemme saaneet tuotteillemme mahtavan jälleenmyyntikumppanin; maanantaina 24.5. tuotteitamme tärähtää myyntiin koulumme lähikauppaan Hintan Saleen. Ständimme löytyy heti kassojen vierestä. Sale on muuten tällä hetkellä ainoa fyysinen jälleenmyyntipiste tuotteillemme. Kiitoksia Salelle tästä hienosta yhteistyökuviosta. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää

Olemme joululomalla 19.12. alkaen. Joulutilaukset kannattaa tehdä 16.12. mennessä, muuten tilaukset menevät ensivuoden puolelle. Jatkamme toimintaa 7.1.2021.  Kiitokset paljon kuluneesta vuodesta, hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta, toivottaa Hintta Design!

Lue lisää

Verkkokauppahanke ei olisi onnistunut ilman ulkopuolisten apua. Saimme muutamia yrityksiä auttamaan meitä. He ovat halunneet olla eturivissä tukemassa täysin uudenlaista oppimisprosessia. Olemme äärimmäisen kiitollisia heille saamastamme tuesta. Useille menestyville yrityksille verkkokauppoja tehnyt Woolman Oy on ollut korvaamaton apu verkkokauppa-alustan rakentamisessa. He lahjoittivat meille useiden tuhansien eurojen Shopify Start-paketin, joka on ollut välttämätön rakentaessamme verkkokauppaa. Starttipaketti on erittäin ketterä konsepti ja verkkokaupan rakentaminen paketin avulla on ollut helppoa ja selkeää. Oululainen erittäin kokenut verkkokauppias Acon Oy myy monenlaisia toimintaan aktivoivia vapaa-ajanvälineitä. He lupautuivat meille verkkokauppakummiksi. Verkokaupan aloittamisessa on monta isompaa ja pienempää kuoppaa. Aconin avulla olemme voineet hypätä niiden yli heti aloittaessamme. Toinen...

Lue lisää

Kaikki tuotteemme ovat koulumme oppilaiden suunnittelemia. Tämän hetken mallisto on peräisin lukuvuodelta -19-20. Uusia tuotteita tulee verkkokauppaan pitkin vuotta. Ilmoitamme uusista tuotteista Facebook-sivuilla, Instagram-tilillä, uutiskirjeissämme ja tälla palstalla. Minkälaisia tuotteita sinä haluaisit ostaa verkkokaupastamme? Ehdota tuoteideoita osoitteeseen asiakaspalvelu@hinttadesign.fi.

Lue lisää